Wendy Kriek

Ik ben Wendy Kriek geboren en getogen in Stellendam. Ik ben na mijn HAVO opleiding een fulltime opleiding osteopathie begonnen aan de International academy of osteopathy in Gent.
Deze keuze kwam niet zomaar uit de lucht vallen.


Het is namelijk niet de meest voor de hand liggende keuze.
Voornamelijke het feit dat veel mensen en kinderen uit mijn omgving baat hadden bij osteopahtie heeft mij deze keuze doen maken.
Het feit dat deze kinderen zo geholpen waren met osteopathie fasineerde mij zo, dat ik op 12 jarige leeftijd gezegd heb “ik wil ook osteopate worden” en deze woorden heb ik op 30 juni 2012 waar gemaakt want op deze datum ben ik afgestudeerd als osteopate.
Ik heb voor deze opleiding 4 jaar in Gent gestureerd. Dit was een leuke en leerzame tijd die volledig in het teken van mijn opleiding heeft gestaan.
Na mij fultime opleiding osteopathie heb ik mij via een 2 jarige partime opleiding gespecialiseerd in baby's kinderen en zwangere vrouwen.
Om mensen met allerlei soorten klachten te mogen helpen geeft zoveel energie.

Ik hoop dat ik dit nog jaren mag doen en nog veel menen mag helpen.

Opleidingen:

- 2004-2008 Havo ( middelbaar onderwijs) .

- 2008-2012 International academy of osteopathy.

-2013-2015 Opleiding Osteopahtie bij Baby's kinderen en zwanger vrouwen bij Panta rRhei.

-2015-2016 Medische basis kennis bij Con Amore.


Nalanthi Vlassak

Mijn naam is Nalanthi Vlassak.

In 2015 ben ik afgestudeerd als osteopaat aan de International Academy of Osteopathy te Gent. 
Ik werk in enkele verschillende praktijken in België en Nederland. Buiten humaan oseopaat, ben ik ook eigenaar van een privéstal en geef ik hier les.
Bij Syntra studeer ik ook paarden osteopathie in duitsland.

Hierbij kan ik mijn liefde voor paarden en mijn carriére als osteopaat perfect combineren.

Mijn interesse liggen voornamelijk in buik-,nek-, en rugklachten. Ook voor andere kunt u ook zeker bij mijn terecht.

 Wim Jans

Wim Jans, aangenaam! ‘Samen bekijken hoe we uw klachten het beste kunnen verhelpen.’ Dat is mijn drijfveer als osteopaat. In de zomer van 2018 heb ik mijn mastertitel in de Osteopathie behaald. Vanaf januari start ik met veel plezier in de praktijk van Wendy Kriek. Daarnaast geef ik les aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Waarom osteopathie? In dit mooie beroep kan ik al mijn competenties en bekwaamheden maximaal voor u inzetten. Maar ik heb meer te bieden. In 2012 heb ik namelijk ook mijn bachelor Bouwkunde afgerond aan de Technische Universiteit van Eindhoven. In die studie kon ik mijn creativiteit kwijt. Toch miste ik het menselijke contact. Daarom ben ik overgestapt naar de opleiding Osteopathie in Gent. U staat centraal Als osteopaat kan ik mijn kennis van techniek (van het menselijk lichaam), mijn creativiteit én mijn interesse in u als mens optimaal combineren. Sociaal, vasthoudend, leergierig en resultaatgericht zijn eigenschappen waar ik als persoon en therapeut voor sta. Zo kan ik u op een vernieuwende en deskundige wijze naar een betere gezondheid begeleiden. Ik ontmoet u graag in onze praktijk!

 

 


- 2009 tm 2013 bachelor opleiding bouwkunde TU Eindhoven, specialisatie architectuur en techniek

- 2013 tm 2016 bachelor Osteopathie aan de IAO

- 2013 tm 2018 master osteopathie aan de IAO