Wendy Kriek

Ik ben Wendy Kriek geboren en getogen in Stellendam. Ik ben na mijn HAVO opleiding een fulltime opleiding osteopathie begonnen aan de International academy of osteopathy in Gent.
Deze keuze kwam niet zomaar uit de lucht vallen.


Het is namelijk niet de meest voor de hand liggende keuze.
Voornamelijke het feit dat veel mensen en kinderen uit mijn omgving baat hadden bij osteopahtie heeft mij deze keuze doen maken.
Het feit dat deze kinderen zo geholpen waren met osteopathie fasineerde mij zo, dat ik op 12 jarige leeftijd gezegd heb “ik wil ook osteopate worden” en deze woorden heb ik op 30 juni 2012 waar gemaakt want op deze datum ben ik afgestudeerd als osteopate.
Ik heb voor deze opleiding 4 jaar in Gent gestureerd. Dit was een leuke en leerzame tijd die volledig in het teken van mijn opleiding heeft gestaan.
Na mij fultime opleiding osteopathie heb ik mij via een 2 jarige partime opleiding gespecialiseerd in baby's kinderen en zwangere vrouwen.
Om mensen met allerlei soorten klachten te mogen helpen geeft zoveel energie.

Ik hoop dat ik dit nog jaren mag doen en nog veel menen mag helpen.

Opleidingen:

- 2004-2008 Havo ( middelbaar onderwijs) .

- 2008-2012 International academy of osteopathy.

-2013-2015 Opleiding Osteopahtie bij Baby's kinderen en zwanger vrouwen bij Panta rRhei.

-2015-2016 Medische basis kennis bij Con Amore.


Axel Nagels

Ik ben Axel Nagels. In 2013 studeerde ik in Gent af als Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen. In deze periode werd ik als fervent sporter geconfronteerd met verschillende blessures. Deze frustratie zorgde er bij mij voor dat ik steeds meer interesse kreeg in het functioneren van het menselijk lichaam. Dat bleef niet bij interesse, ik besloot een master te volgen in Oostenrijk. In het najaar van 2018 behaalde ik de Master in osteopathie aan de University of Applied Sciences in Innsbruck.


 Ik ben een enthousiaste osteopaat die sterk gelooft in een multidisciplinaire aanpak. Naast het werk in de praktijk werk ik als docent aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Het doceren en frequent bijscholen zorgt regelmatig voor nieuwe inzichten. Hierdoor sta ik voor een onderbouwde manier van zorg waar ik zowel preventief als oplossingsgericht werk aan een gezond lichaam


Wim Jans

Wim Jans, aangenaam! ‘Samen bekijken hoe we uw klachten het beste kunnen verhelpen.’ Dat is mijn drijfveer als osteopaat. In de zomer van 2018 heb ik mijn mastertitel in de Osteopathie behaald. Naast werken in de praktijk geef ik les aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Waarom osteopathie?


In dit mooie beroep kan ik al mijn competenties en bekwaamheden maximaal voor u inzetten. Maar ik heb meer te bieden. In 2012 heb ik namelijk ook mijn bachelor Bouwkunde afgerond aan de Technische Universiteit van Eindhoven. In die studie kon ik mijn creativiteit kwijt. Toch miste ik het menselijke contact. Daarom ben ik overgestapt naar de opleiding Osteopathie in Gent. U staat centraal Als osteopaat kan ik mijn kennis van techniek (van het menselijk lichaam), mijn creativiteit én mijn interesse in u als mens optimaal combineren. Sociaal, vasthoudend, leergierig en resultaatgericht zijn eigenschappen waar ik als persoon en therapeut voor sta. Zo kan ik u op een vernieuwende en deskundige wijze naar een betere gezondheid begeleiden. Ik ontmoet u graag in onze praktijk!

- 2009 tm 2013 bachelor opleiding bouwkunde TU Eindhoven, specialisatie architectuur en techniek

- 2013 tm 2016 bachelor Osteopathie aan de IAO

- 2013 tm 2018 master osteopathie aan de IAO