Wendy Kriek

Ik ben Wendy Kriek geboren en getogen in Stellendam. Ik ben na mijn HAVO opleiding een fulltime opleiding osteopathie begonnen aan de International academy of osteopathy in Gent.
Deze keuze kwam niet zomaar uit de lucht vallen.


Het is namelijk niet de meest voor de hand liggende keuze.
Voornamelijke het feit dat veel mensen en kinderen uit mijn omgving baat hadden bij osteopahtie heeft mij deze keuze doen maken.
Het feit dat deze kinderen zo geholpen waren met osteopathie fasineerde mij zo, dat ik op 12 jarige leeftijd gezegd heb “ik wil ook osteopate worden” en deze woorden heb ik op 30 juni 2012 waar gemaakt want op deze datum ben ik afgestudeerd als osteopate.
Ik heb voor deze opleiding 4 jaar in Gent gestureerd. Dit was een leuke en leerzame tijd die volledig in het teken van mijn opleiding heeft gestaan.
Na mij fultime opleiding osteopathie heb ik mij via een 2 jarige partime opleiding gespecialiseerd in baby's kinderen en zwangere vrouwen.
Om mensen met allerlei soorten klachten te mogen helpen geeft zoveel energie.

Ik hoop dat ik dit nog jaren mag doen en nog veel menen mag helpen.

Opleidingen:

- 2004-2008 Havo ( middelbaar onderwijs) .

- 2008-2012 International academy of osteopathy.

-2013-2015 Opleiding Osteopahtie bij Baby's kinderen en zwanger vrouwen bij Panta rRhei.

-2015-2016 Medische basis kennis bij Con Amore.


Lennert Van Hoof

Ik heet Lennert Van Hoof en ben in 2016 afgestudeerd aan ‘The International Academy of Osteopathy’ te Gent. Als kind en tiener passeerde ik allerlei sporttakken en had ik de nodige blessures. Hierbij bleek Osteopathie vaak de soelaas biedende tak van de geneeskunde.


Tijdens omzwervingen in ambachtelijk werk (lederbewerking, houtbewerking) en de zorgsector (kampen voor kinderen uit kansarmoede, antroposofische zorgboederij, het gebruik van paarden tijdens teambuilding & werk met andersvaliden) ben ik de voorbije 10 jaar continue bezig geweest met bijleren over de mens in al zijn facetten. Het verbreden van mijn kennisbasis omtrent menselijke drijfveren en intenties, relaties, het lichaam en bewegingspatronen leiden me doorheen gans west-europa. De voorbije jaren deden ervaringen met dans en dieren mij steeds meer letten op het belang van postuur en lichaamstaal.

Met een open blik en ongebreideld enthousiasme werk ik sinds mijn afstuderen als osteopaat in België & Nederland.

Opleidingen:

  • Rudolf Steiner School – 2010
  • International Academy of Osteopathy – 2016

Stages:

  • Titurel (Antroposofische zorgboerderij)
  • VZW Pirlewiet (kampen voor kinderen uit kansarmoede)
  • Amazon VZW
  • Syntra West
  • De IAO clinic